Avital Ear

Siistit, raikkaan tuoksuiset, terveet korvat!

Avital Ear on antiseptinen korvanpuhdistusaine lemmikeille. Se sisältää antimikrobista etikka- ja boorihappoa, joka puhdistaa ja desinfioi hellävaraisesti korvakäytävät ja ulkokorvan. Lisäksi se:

  • hillitsee bakteerien ja hiivojen kasvua
  • vähentää epämiellyttävää hajua
  • ennaltaehkäisee korvaongelmia – kuivattava vaikutus!

Avital Ear soveltuu myös ihon desinfiointiin.

Ennaltaehkäisevä ja hoitava vaikutus

Avital Ear ennaltaehkäisee säännöllisesti ja pitkäkestoisesti käytettynä hiiva- ja bakteeritulehduksia. Jokaiselle lemmikille tulisi hakea yksilöllinen, sopiva korvien puhdistusväli, joka voi vaihdella 1–2 kerrasta viikossa 1–2 kertaan kuukaudessa.

Tuote soveltuu hyvin myös ennaltaehkäisevään käyttöön, esimerkiksi paljon uiville koirille, ja sillä on korvia kuivattava vaikutus. Jos lemmikkisi ravistelee päätään, raapii korviaan tai korva on punainen, suosittelemme korvien tutkimista eläinlääkärin vastaanotolla, ennen tuotteen käyttöonottoa.

Käyttöohje

Annostele liuosta korvakäytävään, korvan koosta riippuen riittävä määrä (0,5–2 ml) tarvittaessa tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaan. Korvaa hierotaan kevyesti tyvestä, jonka jälkeen korvakäytävän aukko pyyhitään pumpulilla. Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen. Jos esiintyy ihoärsytystä, lopeta käyttö ja kysy neuvoa eläinlääkäriltä. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle.

Säilytys huoneenlämmössä.

Pakkauskoko 100 ml

Tuote tuoksuu miedosti riisille ja lootukselle.

Koostumus:

Vesi
Propyleeniglykoli
Glyseroli
Etikkahappo 2%
Boorihappo 2%
Trietyyliamiini
Riisin ja lootuksen tuoksuinen aromi