Avital Biotin

Rakenna lemmikin hyvinvointia sisältä käsin!

Avital Biotin on sinkki-, biotiini- ja metioniinivalmiste koirille ja kissoille. Vaikka tuote annetaan sisäisesti, sen hyödyt näkyvät nopeasti ulospäin kimmoisana ihona, kauniina karvapeitteenä ja kulutusta kestävinä kynsinä.

  • Hellii erityisesti turkin ja ihon hyvinvointia
  • Ehkäisee sinkin, biotiinin ja metioniinin puutostiloja.
  • Erinomainen tukituote karvanvaihdon yhteydessä.

Avital Biotinia voi käyttää tehokuurina esimerkiksi näyttelyihin valmistauduttaessa. Se soveltuu myös raakaravintoa syöville lemmikeille säännöllisenä ravintolisänä, täydentämään sinkin saantia.

Kolme tehoainetta yhdessä purkissa

Metioniini on välttämätön aminohappo, jota tarvitaan monien elimistön valkuaisaineiden tuottamiseen. Metioniinin alhainen saanti aiheuttaa erilaisia aineenvaihdunnan ongelmia. Metioniinia tarvitaan mm. karvojen muodostumisessa kysteiinin esiasteena, josta muodostuu keratiinia.

Sinkkiä tarvitaan myös karvojen muodostumiseen ja sen puute näkyy muun muassa iho-oireina. Puutetta voi esiintyä lemmikeillä, joiden ravinnossa on runsaasti viljatuotteita tai ylen määrin kalsiumia. Puute voi näkyä myös anturoiden huonona kuntona, kaljuina silmänympäryksinä, sekä pitkäkestoiset puutokset jopa ihomuutoksina ja -tulehduksina. 

Biotiini on tärkeä ihon ja kynsien hyvinvoinnille. Biotiinin puutteesta kärsivän lemmikin iho ja turkki ovat huonokuntoiset ja karva voi lähteä silmien ympäriltä.

 

Annostus

Koirille: 1 tabletti/10 kg iho- ja karvaongelmiin ja näyttelyihin valmistauduttaessa 4–6 viikon kuureina. (Pienille koiraroduille 1 tabletti päivässä.)

Kissoille: ½ tablettia päivässä.

Tabletti voidaan annostella suoraan eläimen suuhun tai sekoittaa ruokaan.

 

Pakkauskoko 250 tablettia

Ravintosisältö: raakavalkuainen 8,8 %, raakakuitu 66,5 %, tuhka 6,4 % ja natrium 0,011 %

Teknologiset lisäaineet: magnesiumstearaatti (pintakäsittelyaine)

 

Muita ihon ja karvapeitteen hyvinvointia tukevia tuotteitamme:

Avital Omega

Avital Lohiöljy

Avital Itch

Koostumus: 1 tabletti

Metioniini 40 mg
Sinkki (Sinkkisitraatti) 15 mg
Biotiini 5 mg