Tuotteet

Avitalin tuoteryhmät

Mineraaleilla ja nivelhoitoaineilla on merkittävä tehtävä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnin lujittajina. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan lemmikkien perustarpeisiin sekä tarjoamaan lisätukea erityistarpeissa, kuten nivelsairauksien tukihoidossa. Myös kasvavien pentujen sekä kovassa rasituksessa olevien työ- ja urheilukoirien luuston ja nivelten hyvinvointia tulee vaalia.

Vahva luusto ja terveet nivelet – niistä on iloisesti liikkuvat lemmikit tehty!

Tutustu tuotteisiin »

Näkö- ja kuuloelinten puhtauteen on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota. Epäpuhtauksien kertyminen vaivaa etenkin iho-oireista kärsiviä ja paljon ulkoilevia lemmikkejä. Silmien ja korvien lempeä puhdistaminen helpottaa niiden kutinaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ehkäisten jopa bakteeritulehduksien syntymistä. 

Kirkas katse ja siistit korvat ovat jokaisen lemmikin perusoikeus!

Tutustu tuotteisiin »

Karvapeitteeseen kerrostuva tali, hilse ja ulkoiset epäpuhtaudet ärsyttävät lemmikin ihoa. Bakteeri- ja hiivatulehdukset sekä atopia voivat heikentää myös merkittävästi elämän laatua. Turkin ja ihon hoitava puhdistus sekä lemmikin ravitseminen sisäisesti ovat keskeisiä aseita taistelussa erilaisia iho-ongelmia vastaan.

Raikas iho ja hulmuava turkki ovat hyvinvoivan lemmikin tunnusmerkit!

Tutustu tuotteisiin »

Vatsan ja suoliston kunto vaikuttaa tutkimusten mukaan huomattavassa määrin lemmikin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Avital Flora rauhoittaa ärtynyttä suolistoa ja toimii tukihoitotuotteena akuuttiin ripuliin ja ummetukseen. Tuotteen tarjoaminen kuuriluontoisesti hellii myös terveen koiran ja kissan ruoansulatuselimistöä.

Kun vatsa- ja suolistovaivat eivät kiusaa, lemmikkisi on reipas ja elinvoimainen!

Tutustu tuotteisiin »

Lohiöljyn hyvät omega-3-rasvahapot edistävät tutkitusti ihon, turkin ja nivelten terveyttä. Niillä on merkittävä rooli myös hermoston hyvinvoinnissa sekä tulehdusreaktioiden hillitsemisessä. Lohiöljy sisältää myös astaksantiinia, joka on luonnon tehokkaimpia antioksidantteja. Suositeltava hyvinvointituote jokaiselle koiralle ja kissalle!

Tutustu tuotteisiin »

Vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien riittävä saanti on perusedellytys lemmikin terveydelle. Paras tulos saavutetaan, kun puutostilat ennaltaehkäistään. Rajoittunut ruokavalio tai muu ravitsemuksellinen erityistarve vaatii sopivia lisäravinteita hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Kovassa rasituksessa olevat työ- ja urheilukoirat sekä toipilaat hyötyvät myös suojaravinteiden lisäämisestä.

Hoida lemmikkisi yleiskuntoa, tarjoa eväät täysipainoiseen elämään!

Tutustu tuotteisiin »

Erilaiset suun sairaudet ovat lemmikeillä yleisiä. Osa niistä jää helposti omistajalta huomaamatta, kunnes haitat ovat jo mittavia. Suun, ienten ja hampaiden hyvällä kotihoidolla ennaltaehkäiset vakavia terveysriskejä ja hoidat jo syntyneitä ongelmia. Tuotteemme ovat perusteellisesti tutkittuja, turvallisia, tehokkaita ja helppokäyttöisiä.

Puhdas, terve ja raikas suu lemmikillesi – pienillä teoilla ja oikeilla tuotteilla!

Tutustu tuotteisiin »